مدلسازی جذب کربن دی اکسید درون محلول آمونیاک در برج دیواره مرطوب (کامسول و متلب)
آبان ۳, ۱۴۰۰
شبیه سازی راکتور ریفرمینگ در کامسول
آبان ۳, ۱۴۰۰
شبیه سازی راکتور ریفرمینگ در کامسول
آبان ۳, ۱۴۰۰
مدلسازی جذب کربن دی اکسید درون محلول آمونیاک در برج دیواره مرطوب (کامسول و متلب)
آبان ۳, ۱۴۰۰
نمایش همه

مدلسازی انتقال مومنتوم و حرارت در خط لوله انتقال گاز زیر دریا با کامسول

مقدمه

انتقال گاز در خطوط لوله زیر دریایی یکی از مهم‌ترین روش‌های انتقال انرژی و منابع خام در صنعت نفت و گاز محسوب می‌شود. طراحی و بهینه‌سازی این خطوط با چالش‌های مختلفی همراه است که شامل فشارهای بالا، دماهای متغیر و ویژگی‌های خاص محیط‌های زیر آب می‌ باشد. یکی از شاخص‌ترین این چالش‌ها، مدیریت هم‌زمان انتقال مومنتوم و حرارت درون خط لوله است، که تأثیر مستقیم بر عملکرد و کارایی سیستم دارد.

نرم‌افزار کامسول به عنوان یک ابزار پیشرفته شبیه‌سازی چندفازی، قادر است پروسه‌های پیچیده انتقال حرارت و مومنتوم را در محیط‌های چندگانه شبیه‌سازی کند. این نرم‌افزار با قابلیت ایجاد مدل‌های دقیق و در نظر گرفتن پارامترهای مختلف نظیر دما، فشار و سرعت جریان، محیطی مناسب برای تحلیل سیستم‌های انتقال گاز زیر دریا فراهم می‌آورد.

هدف از این تحقیق، مدلسازی انتقال مومنتوم و حرارت در خطوط لوله انتقال گاز زیر دریا با استفاده از کامسول است.

توضیحات

افزایش جمعیت، پیشرفت تکنولوژی، نیاز به انرژی و کمبود منابع آن در خشکی موجب شده تا بشر در اقیانوسها و دریاها دنبال منابع انرژی باشد. در این راستا صنعت فرا ساحل برای اکتشاف و استخراج منابع نفت و گاز و نیز انتقال آنها به خشکی توسعه یافته است.

خطوط لوله زیر دریا یکی از مهمترین بخشهای صنعت فراساحل می باشند. طراحی و اجرای آن در توسعه صنعت فراساحل نقش ویژهای دارد. امروزه روشهای گوناگونی جهت طراحی و نصب خطوط لوله دریایی با توجه به عمق آب دریا و منطقه عملیاتی آن ابداع شده است. در حال حاضر طراحی، ساخت و نصب خطوط انتقال گاز در بخش فرا ساحل که به عنوان شـریان اصـلی انتقـال گـاز ترش از میدان گازی پارس جنوبی به واحد های تصفیه و پالایش محسوب می شـود، در فـاز هـای مختلـف در حـال انجام بوده و یکی از ارکان اصلی توسعه این میدان گازی به شمار می رود .

مدلسازی کامسول انتقال مومنتوم و حرارت در خط لوله انتقال گاز زیر دریا

طراحی خطوط لوله فرا ساحل در مقایـسه با طراحی خطوط لوله خشکی از پیچیدگی بسیار بیشتری برخوردار می باشد. پارامتر های دخیل و عوامل تاثیر گذار بـر پروسه طراحی دارای تعدد بیشتری است. در این میان طراحی بخش ساحلی خطوط لوله دریایی در بخش نزدیک بـه ساحل، به دلیل وجود پدیده های طبیعی مانند، نیرو های هیدرودینامیکی زیاد، جریان آب در راستای ساحل، انتقال  زیاد رسوبات بستر دریا و وجود شرایط متغیر آب و هوایی از یک سو و وجود عوامل انسانی از قبیل تردد کشتی هـا و قایق های ماهیگیری، لنگر اندازی کشتی ها، و امکان سقوط اشیا سنگین بـه درون آب از اهمیـت خاصـی برخـور دار است. مدلسازی انتقال مومنتوم و حرارت در خط لوله انتقال گاز زیر دریا

در این پروژه مدلسازی یک لوله کف دریا که در حال انتقال گاز میادین گازی کنگان می باشد در نرم افزار کامسول انجام شده و انتقال مومنوم و حرارت در آن بررسی شده است.

مدلسازی انتقال مومنتوم و حرارت در خط لوله انتقال گاز زیر دریا

این پروژه در نرم افزار کامسول شبیه سازی شده است.جهت خرید پروژه و یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن، از طریق لینک زیر اقدام نمایید.


خرید این پروژه: 900 هزار تومان

Call Now Button