مقدمه
یکی از فناوریهای نوین در این زمینه، سلول فوتوولتائیک (PV) است که توانایی تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی را دارا هستند. به منظور افزایش کارایی این سیستمها، استفاده از لولههای حرارتی به عنوان یک راهکار خنککنندگی در شبیهسازیهای حرارتی و تحلیلهای کارکردی آنها مطرح شده است.
شبیهسازی اسپنهای هایسیس، فرایند انتقال حرارت و بهینهسازی عملکرد سلول فوتوولتائیک را تسهیل میکند. این شبیهسازیها امکان درک بهتر از جریانهای حرارتی داخلی و تبادل حرارت را فراهم کرده و به طراحان این اجازه را میدهند که با تغییر شرایط عملیاتی و پارامترهای طراحی، عملکرد سیستم را بهبود بخشند. استفاده از لولههای حرارتی به عنوان رسانههای انتقال حرارت میتواند به کنترل دما و افزایش کارایی سلولها کمک کند.
تحلیل اکسرژی نیز ابزاری مؤثر برای ارزیابی کارایی و بهرهوری سیستمهای انرژی است. با بررسی تغییرات اکسرژی در سلولهای فوتوولتائیک، میتوان نقاط قوت و ضعف طراحی و عملکرد سیستم را شناسایی کرد و به بهینهسازی فنی پرداخته شود.
توضیحات
سیستمهای فتوولتائیک حرارتی گردش سیالی مانند آب یا هوا در اطراف سلولهای فتوولتائیک، انرژی حرارتی اتالف شده را بازیابی میکنند. این نوع سیستم، ترکیبی از سیستم فتوولتائیک و سیستم حرارتی خورشیدی است که به طور همزمان حرارت و برق خورشیدی از آن تولید میشود. در این نوع سیستم انرژی، ضمن استفاده بهینه از فضای نصب، افزایش بازدهی ماژول فتوولتائیک امکان پذیر میشود. سیال عامل در این نوع سیستمها میتواند شامل آب، هوا و سیال ترکیبی هوا/آب باشد. با توجه به کاربرد بیشتر در خصوص مصارف آب گرم بهداشتی در ساختمانهای مسکونی و تجاری، سیستم با سیال خنک کننده آب استفاده فراوانی دارد.
تحلیل اگزرژی ابزار مفیدتری برای سنجش عملکرد تجهیزات به شمار میرود، زیرا تحلیل انرژی تنها به مقدار کمی انرژی ورودی و انرژی مفید توجه میکند و به پتانسیل انجام کار در فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی توجهی نمیکند. در مقابل، تحلیل اگزرژی به قابلیت انجام کار توجه میکند و انرژی را به صورت انرژی قابل تبدیل به کار (اگزرژی) و انرژی غیرقابل تبدیل به کار (بازگشت ناپذیری) تحلیل میکند.
بخشی از تحلیل انرژی و اکسرژی یکی از آزمایش ها
تطابق سازی و validation شبیه سازی با داده های آزمایش
گزارش این پروژه 20 صفحه word می باشد و 5 کیس مختلف آزمایشگاهی شبیه سازی شده صورت گرفته است که پس از خرید برای شما ارسال می گردد.
این پروژه بر اساس مقاله مودجینو و همکاران (2017) و با استفاده از نرم افزار هایسیس شبیه سازی شده است. سلول های فوتو ولتائیک به همراه میکرو لوله های حرارتی موجود، در نرم افزار هایسیس به صورت مبدل پوسته لوله با دقت قابل قبولی شبیه سازی شده است. در نهایت با استفاده از نرم افزار اکسل تحلیل اکسرژی بر روی این سامانه انجام شده است.
فایل های موجود : فایل گزارش شبیه سازی و تحلیل اکسرژی – فایل شبیه سازی
حهت خرید این روژه و یا کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر اقدام فرمایید.